Sunday, August 9, 2020

 

In de vroege jaren van de islam,toen Mohammed met zijn gemeenschap was in de minderheid- ten opzichte van ongelovigen en andersgelovigen- was een boodschap van vrede en coëxistentie aangewezen(klinkt ons dat niet bekend in de oren?).Nadat hij echter uitgeweken was naar Medina en zowel in aantal als op militair vlak een serieuze macht vormde, werden de gewelddadige en intolerante verzen  'geopenbaard', die moslims aanzetten tot de aanval-geweld. Volgens deze opvatting, nogal standaard bij de ulema, kan men alleen concluderen dat niet-gewelddadige Mekka-verzen uiteindelijk een misleidend plan waren om de islam tijd te geven totdat hij voldoende sterk was om dan zijn jihadistische 'ware' verzen te implementeren.

Moslims over de hele wereld zijn verplicht om  de ongelovigen te bevechten totdat enkel en alleen de Islam de wereld regeert.“Strijdt tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort.”(Koran-2:193, herhaald in 8:39)..”De Jihad is een plicht voor ELKE MOSLIM!”(Koran-soera 2, vers 216).Het idee van vrede moslims gebruiken met als doel tijd te winnen om hun kracht te vergroten.Dus,moslims in Europa leven op dit moment in Mekka... 

Islam was, is en blijft: haat, geweld en terreur al 1400 jaar!Geweld, vijandschap en haat -gericht van de moslim op de ongelovige- is het grondbeginsel van hun "religie". "Vijandschap en haat zullen altijd tussen ons staan, totdat jullie alleen in Allah geloven" (Koran 60:4).Op die manier is er een vijandschap die alle kenmerken heeft van een diep gewortelde haat. En deze hevige haat -dus gevecht- stopt enkel als de ongelovigen zich onderwerpen aan het gezag van de islam.